Διαμονή - Παραδοσιακά Διαμερίσματα Fimaira στην Σύρο, Άνω Σύρος

Διαμονή

Το συγκρότημα Fimaira αποτελείται από 6 διαφορετικά παραδοσιακά διαμερίσματα στην πανέμορφη Σύρο. Όλα έχουν χτιστεί με βάση την Κυκλαδική αρχιτεκτονική και συμπεριλαμβάνουν μοναδικές παροχές προσφέροντας στους επισκέπτες άνεση και αυθεντική Ελληνική φιλοξενία. Ανακαλύψτε τα διαμερίσματά μας: Belvedere, Onar, Sky, View, Stone και Calma.

Belvedere

Το διαμέρισμα Belvedere φιλοξενεί 2-4 άτομα. Η εκπληκτική κρεβατοκάμαρα λαξευμένη μέσα σε βράχο…

Sky

Ένας ιδιαίτερος χώρος που φιλοξενεί από 2-3 άτομα. Το διπλό κρεβάτι ανεβασμένο σε ξύλινο πατάρι, το εσωτερικό δωμάτιο με τζακούζι…

View

Διαθέτει 2 βεράντες με θέα το Αιγαίο, το λιμάνι της Ερμούπολης και την γύρω περιοχή.

Stone

Ένας φιλόξενος χώρος που πρόσφατα ανακαινίστηκε με σεβασμό στην αρχική του μορφή. Το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει 2 άτομα σε διπλό κρεβάτι, σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με το συνδυασμό ξύλου και πέτρας.

Onar

Το παραδοσιακού τύπου διαμέρισμα Onar φιλοξενεί εως και 3 άτομα. Διαθέτει κουζίνα με ηλεκτρικές μικροσυσκευές και πρώτες ύλες για το πρωινό σας.

Calma

Το διαμέρισμα Calma φιλοξενεί εώς 3 άτομα. Το jacuzzi στη βεράντα προσφέρει στους επισκέπτες μοναδικές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ COVID-19

Καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι ο Covid-19 έχει επηρεάσει δραματικά τη ζωή σας, αλλά και την πρόθεσή σας να κάνετε σχέδια για τις διακοπές σας.

Διαβάστε περισσότερα για την πολιτική μας και τους κανόνες υγιεινής μας!