Παραδοσιακά Διαμερίσματα Fimaira στην Σύρο, Άνω Σύρος

Καλωσήρθατε

Τα παραδοσιακά διαμερίσματα του Fimaira βρίσκονται στον φιλόξενο μεσαιωνικό οικισμό της Άνω Σύρου, με τα δαιδαλώδη σοκάκια, τις πολύχρωμες μπουκαμβίλιες και τα αμέτρητα σκαλιά.

Διαμονή

Το συγκρότημα Fimaira αποτελείται από 6 διαφορετικά παραδοσιακά διαμερίσματα στην πανέμορφη Σύρο. Όλα έχουν χτιστεί με βάση την Κυκλαδική αρχιτεκτονική και συμπεριλαμβάνουν μοναδικές παροχές προσφέροντας στους επισκέπτες άνεση και αυθεντική Ελληνική φιλοξενία. Ανακαλύψτε τα διαμερίσματά μας: Belvedere, Onar, Sky, View, Stone και Calma.

Stone

Ένας φιλόξενος χώρος που πρόσφατα ανακαινίστηκε με σεβασμό στην αρχική του μορφή. Το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει 2 άτομα σε διπλό κρεβάτι, σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με το συνδυασμό ξύλου και πέτρας.

Belvedere

Το διαμέρισμα Belvedere φιλοξενεί 2-4 άτομα. Η εκπληκτική κρεβατοκάμαρα λαξευμένη μέσα σε βράχο...

View

Διαθέτει 2 βεράντες με θέα το Αιγαίο, το λιμάνι της Ερμούπολης και την γύρω περιοχή.

Onar

Το παραδοσιακού τύπου διαμέρισμα Onar φιλοξενεί εως και 3 άτομα. Διαθέτει κουζίνα με ηλεκτρικές μικροσυσκευές και πρώτες ύλες για το πρωινό σας.

Sky

Ένας ιδιαίτερος χώρος που φιλοξενεί από 2-3 άτομα. Το διπλό κρεβάτι ανεβασμένο σε ξύλινο πατάρι, το εσωτερικό δωμάτιο με τζακούζι...

Calma

Το διαμέρισμα Calma φιλοξενεί εώς 3 άτομα. Το jacuzzi στη βεράντα προσφέρει στους επισκέπτες μοναδικές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Τοποθεσία

Τα Fimaira Apartments βρίσκονται στον μεσαιωνικό οικισμό της Άνω Σύρου. Ο οικισμός είναι κυριολεκτικά χτισμένος πάνω σε βράχο και αποτελεί ένα φυσικό φρούριο με 7 πύλες όπου οι άνθρωποι προστατεύονταν από τους πειρατές. Τα καταλύματά μας βρίσκονται κοντά σε μια από τις πύλες.

Άνω Σύρος

Η Άνω Σύρος ή Απάνω Χώρα χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω στο λόφο, είναι η παλιά πόλη, ο μεσαιωνικός οικισμός του νησιού.

Πως θα έρθετε στη Σύρο

Με πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά καθημερινά όλο το χρόνο. Το λιμάνι της Σύρου είναι η πρωτεύουσα των Κυκλάδων...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ COVID-19

Καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι ο Covid-19 έχει επηρεάσει δραματικά τη ζωή σας, αλλά και την πρόθεσή σας να κάνετε σχέδια για τις διακοπές σας.

Διαβάστε περισσότερα για την πολιτική μας και τους κανόνες υγιεινής μας!