Καλωσήρθατε

Τα παραδοσιακά διαμερίσματα του Fimaira βρίσκονται στον φιλόξενο μεσαιωνικό οικισμό της Άνω Σύρου, με τα δαιδαλώδη σοκάκια, τις πολύχρωμες μπουκαμβίλιες και τα αμέτρητα σκαλιά.

Διαμονή

Το συγκρότημα Fimaira αποτελείται από 5 διαφορετικά παραδοσιακά διαμερίσματα στην πανέμορφη Σύρο. Όλα έχουν χτιστεί με βάση την Κυκλαδική αρχιτεκτονική και συμπεριλαμβάνουν μοναδικές παροχές προσφέροντας στους επισκέπτες άνεση και αυθεντική Ελληνική φιλοξενία. Ανακαλύψτε τα διαμερίσματά μας: Belvedere, Onar, Sky, View και Stone.

Stone

Ένας φιλόξενος χώρος που πρόσφατα ανακαινίστηκε με σεβασμό στην αρχική του μορφή. Μπορεί να φιλοξενήσει 2 άτομα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με το συνδυασμό ξύλου και πέτρας.

Belvedere

Το διαμέρισμα Belvedere φιλοξενεί 2-4 άτομα. Η εκπληκτική κρεβατοκάμαρα λαξευμένη μέσα σε βράχο...

View

Διαθέτει 2 βεράντες με θέα το Αιγαίο, το λιμάνι της Ερμούπολης και την γύρω περιοχή.

Onar

Το παραδοσιακού τύπου διαμέρισμα Onar φιλοξενεί εως και 3 άτομα. Διαθέτει κουζίνα με ηλεκτρικές μικροσυσκευές και πρώτες ύλες για το πρωινό σας.

View

Διαθέτει 2 βεράντες με θέα το Αιγαίο, το λιμάνι της Ερμούπολης και την γύρω περιοχή.

Τοποθεσία

Τα παραδοσιακά μας διαμερίσματα έχουν θέα το λιμάνι της Ερμούπολης και της γύρω περιοχής και σας υπόσχονται αξέχαστες διακοπές σε ένα ξεχωριστό και προσεγμένο περιβάλλον με ανέσεις που θα σας εντυπωσιάσουν.

Άνω Σύρος

Η Άνω Σύρος ή Απάνω Χώρα χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω στο λόφο, είναι η παλιά πόλη, ο μεσαιωνικός οικισμός του νησιού.

Πως θα έρθετε στη Σύρο

Με πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά καθημερινά όλο το χρόνο. Το λιμάνι της Σύρου είναι η πρωτεύουσα των Κυκλάδων...